GGD GGD Limburg-Noord
Nieuws
Geplaatst op: 17-05-2017 om 15:28 uur
Laatst gewijzigd op: 29-05-2017 om 10:48 uur

Bijeenkomst voor kinderopvang en kindercentra

17 mei, 2017

GGD Limburg-Noord organiseert op maandag 22 en 29 mei een bijeenkomst voor medewerkers van kinderopvang en kindercentra. De aanmeldingen zijn binnen en de voorbereidingen zijn getroffen. Het belooft een interessante en leerzame avond te worden.

‘Van weerbaarheid tot handen wassen’
Tijdens de bijeenkomst wil GGD Limburg-Noord graag praktijkgerichte onderwerpen aansnijden vanuit de teams infectieziekten, jeugdgezondheidszorg en kindermishandeling. Ook zal er in het kort uitleg worden gegeven over de rol van de toezichthouder. Een avond met gevarieerde onderwerpen ‘van weerbaarheid tot handen wassen’.

Spreker Wilma van Esch
Naast het delen van informatie en deskundigheid vanuit de GGD-kant zal ook spreker en pedagoog Wilma van Esch aanwezig zijn om kennis te delen. Want wanneer doe je het goed? In de ogen van ouders, instanties, maar vooral in de ogen van kinderen? En wanneer kun je er van op aan dat je de kinderen geeft wat ze nodig hebben om zich goed te ontwikkelen? Met de presentatie ‘Welbevinden en betrokkenheid maakt ’t verschil’ zal van Esch de aanwezigen inspireren en enthousiasmeren.

Meet & Greet
Na afloop is er voor de aanwezigen gelegenheid om na te borrelen en in gesprek te gaan met deskundigen van GGD Limburg-Noord. De bijeenkomsten zijn georganiseerd op initiatief van team Wet Kinderopvang. Meer informatie: wko@vrln.nl.