GGD GGD Limburg-Noord
Nieuws
Geplaatst op: 19-12-2017 om 09:51 uur
Laatst gewijzigd op: 19-12-2017 om 09:59 uur

Kerstmenu speciaal voor je baby

19 december 2017

Kerst: dagen vol gezelligheid en natuurlijk lekker eten. Een kerstdiner bestaat vaak uit de meest chique en originele gerechten. Maar wat doe je voor je baby? Krijgt hij/zij ook een speciaal kerstdiner? GGD Limburg-Noord maakt het jonge ouders makkelijk en adviseert gezonde kerstmenu’s voor baby’s.

‘Je baby hoort er net zo bij als iedereen en gun je dus ook een speciaal kerstdiner. Omdat het vaak al moeilijk genoeg is om een kerstmenu voor jezelf en familie te bedenken, helpt de GGD een handje mee middels kerstrecepten voor je baby’ aldus Mirjam Beelen (gezondheidsmakelaar GGD Limburg-Noord). 

De gezonde kerstrecepten voor baby’s zijn voor iedereen hier beschikbaar. Met de kerstmenu’s hoopt de GGD jonge ouders te stimuleren om baby’s groente te geven.

Meer informatie over gezonde en leuke gerechten voor baby’s? www.jogg.nl