GGD GGD Limburg-Noord
Nieuws
Geplaatst op: 07-12-2017 om 14:05 uur
Laatst gewijzigd op: 07-12-2017 om 14:21 uur

Nieuwe webshop GGDReisvaccinaties

7 december 2017

Deze week opende de webshop van GGDReisvaccinaties. In deze  webshop zijn, naast noodzakelijke producten voor een reis, ook producten te koop die de reis aangenamer maken. Ga naar de webshop via www.ggdreisvaccinaties.nl.

Producten in de webshop
De webshop is onderverdeeld in thema’s die voor een reis belangrijk zijn. Zo kunt u bij het thema Muggen en Teken klamboes vinden, maar ook muggenwerende lotion en kleding. Behalve producten om een ongemak op reis, zoals diarree op reis te behandelen zijn er ook kant en klare EHBO-sets te koop. Via de webshop kunt u producten kiezen van verschillende aanbieders.

Openingsaanbieding
In december kunt u gebruik maken van de openingsaanbieding: 10% korting op een reisgids naar keuze. Een meevaller in de vaak toch al dure decembermaand.

Service
De webshop van GGDReisvaccinaties is de volgende stap in service voor de klant. Eind 2012 ging de website GGDReisvaccinaties live. Hierop kunt u een afspraak maken bij een GGD bij u in de buurt. Om informatie ook op reis te kunnen nalezen lanceerde GGDReisvaccinaties in april 2016 de app GGDReistmee. Handig om tijdens het spreekuur alvast de adviezen vast te leggen. Tijdens de reis handig als er iets gebeurt en u vraagt zich af wat u moet doen.

Met de webshop kunt u zich nog beter voorbereiden op uw reis. 24/7 thuis op de bank. 

GGD: daar kunt u mee op reis!

Meer informatie? Kijk op www.ggdreisvaccinaties.nl.

Op de webshop is het Thuiswinkelwaarborg van toepassing.