GGD GGD Limburg-Noord
Nieuws
Geplaatst op: 11-06-2018 om 11:31 uur
Laatst gewijzigd op: 11-06-2018 om 11:36 uur

Voorleestips op het consultatiebureau

11 juni, 2018

Ouders die met hun kindje het consultatiebureau in Roermond of Roerdalen bezoeken, kunnen daar vanaf vandaag een BoekStartcoach van de Bibliotheek Bibliorura tegenkomen. BoekStartcoaches Loes Giesbers en Anita Engels zullen van maandag tot en met donderdag bij de GGD Limburg-Noord aanwezig zijn om met ouders in gesprek te gaan over de taalontwikkeling van hun kind en het belang van voorlezen.

Het doel van de BoekStartcoach is het vergroten van (voor)leesplezier bij ouders en hun kindje. Voorlezen is namelijk onmisbaar voor de ontwikkeling van de taalvaardigheid van kinderen, die al bij 3 maanden begint. Oftewel: op een mooie samenwerking tussen GGD Limburg-Noord en Bibliotheek Bibliorura!