GGD GGD Limburg-Noord
Nieuws
Geplaatst op: 16-10-2018 om 15:58 uur
Laatst gewijzigd op: 16-10-2018 om 16:23 uur

Henk Janssen, nieuwe adjunct Directeur Publieke Gezondheid

16 oktober, 2018

Vanaf 1 oktober heeft GGD Limburg-Noord een nieuwe adjunct Directeur Publieke Gezondheid (DPG): Henk Janssen. Hij volgt Saskia Willems- van Ulden op.

Voor Henk Janssen is de publieke sector niet nieuw. Eerder was hij werkzaam bij politie, gemeenten en in de publieke gezondheidszorg. In zijn laatste functie was hij manager bij de GGD Gelderland Midden in Arnhem.

Henk Janssen: “Ik ga graag aan de slag bij GGD Limburg-Noord. De partner die ernaar streeft dat Noord- en Midden-Limburg in 2025 de gezondste (en veiligste) regio van Nederland is. Ik kijk ernaar uit om samen van de GGD Limburg-Noord een herkenbare partner te maken. Een GGD waar we allemaal trots op zijn”.