GGD
Nieuws
Geplaatst op: 18-01-2019 om 09:55 uur
Laatst gewijzigd op: 18-01-2019 om 09:59 uur

Jaarverslag 2018

18 januari, 2019

Het jaarverslag geeft op compacte wijze beeld van en inzicht in taken, diensten en producten van Veiligheidsregio, Brandweer en GGD Limburg-Noord.    

Het afgelopen jaar heeft mooie ontwikkelingen opgeleverd in de samenwerking tussen veiligheid en gezondheid. Denk hierbij aan de komst van de Risk Factory. Naast de veiligheidsregio, brandweer en GGD heeft een groot aantal partners hun medewerking toegezegd, zoals de provincie, politie en ambulancezorg. GGD Limburg-Noord kijkt terug op een geslaagd vaccinatiejaar met mooie opkomstcijfers in onze regio. Het extreme weer heeft in 2018 grote inzet gevraagd van onze (vrijwillige) brandweer. Ook bij crisisbeheersing en de GGD is de invloed van het weer merkbaar geweest in hun werkzaamheden.

Dit is slechts een kleine greep uit het jaar 2018. Wat gebeurde er nog meer? Lees het allemaal in ons
publieksjaarverslag 2018.

Met zijn allen streven we er naar om in 2025 de gezondste en veiligste regio te zijn.