GGD GGD Limburg-Noord
Nieuws
Geplaatst op: 28-02-2019 om 11:12 uur
Laatst gewijzigd op: 10-04-2019 om 13:31 uur

Nieuwe GGD locatie in pand Craneveld (Hogeweg 99 Venlo)

Samenvoeging consultatiebureaus


VENLO – Met ingang van 1 maart verhuizen de consultatiebureaus Withuis en Zuidpilaar naar het pand van de apotheek en huisartsenpraktijk Craneveld in Venlo. De consultatiebureaus in Venlo-Noord Venlo-Zuid worden samenvoegd tot één volwaardige 0-18 jaar accommodatie op een nieuwe centrale plek in Venlo. Vanaf 6 maart zijn de ouders en kinderen welkom op de GGD locatie aan de Hogeweg 99 in Venlo.

Henk Janssen, adjunct Directeur Publieke Gezondheid: ‘De prachtkans die zich voordeed om op deze plek een toekomstbestendige JGZ locatie te realiseren hebben we met beide handen aangegrepen’

Ouders en kinderen kunnen op de nieuwe locatie terecht voor alle gezondheidsvragen. Naast de vaste contactmomenten en inloopspreekuren biedt de GGD ook advies en hulp zonder dat men fysiek naar de locatie hoeft te komen. Denk aan onder andere de (anonieme) chat via jouwggd.nl. 

GGD Limburg-Noord is blij met het pand. Het oogt frisser en ruimtes hebben meer daglicht. Ook is er extra aandacht besteed aan voldoende parkeergelegenheid en moderne informatiedeling. De locatie is ingericht met o.a. aansprekende narrowcasting. Dit is het uitzenden van informatie op beeldschermen gericht op een specifieke doelgroep. Kortom: met dit gebouw heeft de GGD Limburg-Noord weer een stap gezet naar een toekomstbestendige publieke gezondheid!

Foto: Boek en Offermans