GGD

DTP/BMR-prik

In het jaar dat kinderen 9 worden komen ze in aanmerking voor een DTP en BMR prik. Het zijn de laatste in de serie tegen de ziektes difterie, tetanus, polio en tegen de ziektes bof, mazelen, rode hond. Met deze prikken zijn kinderen langdurig beschermd tegen deze besmettelijke infectieziekten.  

Vaccinatieronde najaar 2021

Komt uw kind in aanmerking voor de DTP/BMR vaccinaties? De DTP/BMR vaccinaties worden gegeven van maandag 8 tot en met vrijdag 12 november 2021 (week 45) op verschillende locaties van GGD Limburg-Noord. Heeft uw kind een uitnodiging ontvangen voor de DTP/BMR vaccinatie of komt deze nog in aanmerking voor deze vaccinatie omdat uw kind deze eerder gemist heeft? Dan kun je van 18 tot 29 oktober een afspraak plannen via deze pagina.

Plan de afspraak bij voorkeur op uw eigen woonlocatie. Lukt dit echt niet? Kijk dan of er ruimte is op een andere locatie.

Is er helemaal geen mogelijkheid om in deze week de vaccinatie te komen halen? Uw kind krijgt voor deze vaccinatie geen uitnodiging meer; u kunt volgend jaar in week 10 kijken op onze website waar en wanneer wij weer DTP/BMR gaan vaccineren. 

Meer informatie

DTP

BMR