GGD
Nieuws
Geplaatst op: 05-11-2020 om 14:01 uur
Laatst gewijzigd op: 05-11-2020 om 14:05 uur

Uitnodiging gekregen voor de GGD Gezondheidsmeter? 50.000 Limburgers deden al mee!

Hoe gezond is Nederland? Daar komen we alleen achter met uw hulp.

In september kregen ruim 140.000 Limburgers een uitnodiging van de GGD voor deelname aan dit grootschalige gezondheidsonderzoek. Inmiddels hebben 50.000 inwoners de vragenlijst ingevuld. Eind oktober is de laatste herinnering gestuurd aan iedereen die nog niet heeft meegedaan.

GGD Gezondheidsmeter 2020
GGD Limburg-Noord voert de GGD Gezondheidsmeter 2020 uit onder volwassenen en ouderen door middel van een vragenlijst. In de vragenlijst staan onder meer vragen over beweeggedrag, slaap, stress, mantelzorg, sociale contacten en kwaliteit van leven.

De GGD Gezondheidsmeter 2020 in Limburg maakt deel uit van een groot landelijk gezondheidsonderzoek door alle GGD’en in samenwerking met het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) en het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). Dit onderzoek wordt eens in de vier jaar uitgevoerd.

Doet u ook mee?

Heeft u eind oktober een herinnering gekregen? Uw deelname is belangrijk, want met de uitkomsten kijken we per gemeente wat nodig is om de gezondheid en leefgewoonten van inwoners te helpen verbeteren. We zouden het heel fijn vinden als u de vragenlijst in een van de komende dagen invult, graag voor 27 november. U helpt ons daar enorm mee.

Meer informatie over de gezondheidsmeter.