GGD
Nieuws
Geplaatst op: 01-02-2021 om 12:30 uur
Laatst gewijzigd op: 10-02-2021 om 13:13 uur

Wilt u persoonlijke gegevens verwijderen

1 februari 2021
Wilt u persoonlijke gegevens verwijderen?
Wellicht heeft u zich laten testen, heeft u meegeholpen aan het bron- en contactonderzoek of bent u al gevaccineerd. Uw gegevens zijn door de GGD gebruikt om uw identiteit vast te stellen en om het virus goed in beeld te krijgen. Uw gegevens zijn daarom opgeslagen in diverse systemen van de GGD.
 
Vorige week zijn er op landelijk niveau enkele besluiten genomen. Omdat het om landelijke systemen gaat, is het belangrijk dat verzoeken in heel het land op dezelfde manier worden beoordeeld en uitgevoerd. Hiervoor richt GGD GHOR Nederland een proces in. Beoordeling en afhandeling start zo spoedig als mogelijk. Zodra meer bekend is over de concrete inrichting van dit proces volgt meer informatie.