GGD
Nieuws
Geplaatst op: 30-03-2021 om 16:52 uur
Laatst gewijzigd op: 30-03-2021 om 16:54 uur

Vaccineren doelgroep met arts in buitenland

Thuiswonende mensen in de leeftijd van 60 tot en met 64 jaar worden momenteel in Noord- en Midden-Limburg  gevaccineerd door hun huisarts. In Limburg zijn er mensen met een huisarts in België of Duitsland. Zij ontvangen geen uitnodiging van hun huisarts voor een coronavaccinatie. Daarom kunnen Limburgers  met een Belgische of Duitse huisarts vanaf vandaag een afspraak maken voor een coronavaccinatie op één van de vier vaccinatielocaties van de GGD Limburg-Noord. De voorwaarde is dat je geboren bent  in 1956 of 1957 (mensen die geboren zijn in  1958 of 1959 volgen  later en komen  nu nog  niet  in aanmerking).

Hoe maak je een afspraak?

Behoor je tot deze doelgroep en heb je een huisarts in het buitenland? Bel dan met 088 – 11 91 990 om je afspraak te maken (bereikbaar maandag tot en met vrijdag van 08.00 tot 20.00 uur). Houd je burgerservicenummer bij de hand.

GGD Limburg-Noord  geeft de vaccinaties op vier  locaties:  Venray, Venlo, Weert en Roermond. In het telefoongesprek hoor je bij welke locatie bij jou in de buurt je terecht kunt. Als je een afspraak hebt gemaakt, ontvang je per e-mail een afspraakbevestiging.