GGD
Nieuws
Geplaatst op: 08-03-2021 om 10:29 uur
Laatst gewijzigd op: 08-03-2021 om 10:36 uur

Vaccinatielocatie Venray geopend

8 maart 2021
Vanaf vandaag, maandag 8 maart, is de vaccinatielocatie Venray geopend. De locatie aan de Voorde 40 wordt sinds december ook gebruikt als teststraat corona. Met Venray beschikt de GGD Limburg-Noord over drie actieve vaccinatielocaties: Venlo, Weert en Venray.

De testlocatie in Venray werd begin februari omgebouwd tot test- en vaccinatielocatie. Teamleider vaccineren Jaap Wijnands: “Gelet op de beschikbaarheid, gaan we niet meer vaccineren, maar verdelen we de vaccins over de drie locaties. Dat betekent dat mensen in Limburg-Noord minder ver hoeven te reizen voor hun vaccinatie.”
 
Naar verwachting gaat de vierde vaccinatielocatie in Roermond eind maart open.