GGD
Nieuws
Geplaatst op: 30-06-2021 om 16:39 uur
Laatst gewijzigd op: 01-07-2021 om 15:11 uur

coronatest voor Reizigers

30 juni 2021

In juli en augustus kunt u zich gratis laten testen bij de GGD.

Gaat u op vakantie naar het buitenland? Bekijk dan eerst het reisadvies. Voor een reis binnen de Europese Unie heeft u een coronabewijs nodig. Dit coronabewijs krijgt u als u volledig bent gevaccineerd of als u hersteld bent van corona en eenmaal een coronaprik heeft gehad. Als dit niet voor u geldt, kunt u zich in juli en augustus 2021 gratis laten testen bij de GGD.

Testafspraak maken

Maak ongeveer 5 dagen voordat u zich wil laten testen een afspraak bij de GGD via 0800-5005. Dit kan 7 dagen per week van 08.00 - 20.00 uur. U heeft hiervoor uw DigiD nodig. Afspraken kunnen uitsluitend via dit telefoonnummer worden gemaakt. Ook kunt u online een afsprak maken via www.testenvoorjereis.nl

Testeisen

Hoe oud uw negatieve testbewijs mag zijn, hangt af van uw bestemming. Controleer de testeisen op de website van de Rijksoverheid.

Meer informatie?