GGD
Nieuws
Geplaatst op: 15-10-2021 om 11:26 uur
Laatst gewijzigd op: 20-10-2021 om 16:16 uur

Vaccinaties op maat

15 oktober 2021

In Nederland worden de meeste vaccinaties gratis aangeboden door de overheid. Dit is opgenomen in het Rijksvaccinatieprogramma voor kinderen tot 19 jaar of bijvoorbeeld de griepprik voor mensen vanaf 60 jaar. Er zijn ook vaccinaties die niet gratis worden aangeboden maar waar u wel voor kunt kiezen. Dit zijn extra vaccinaties die op maat door GGD (reis)vaccinaties kunnen worden verzorgd. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan vaccinaties tegen waterpokken of gordelroos.

Deze vaccinaties op maat hebben wij niet op voorraad. U kunt hiervoor nog niet direct een afspraak maken. Stuur hiervoor een mail naar infectieziekten@vrln.nl , dan nemen wij binnen 3 werkdagen contact met u op om uw vraag te bespreken. Let op! Dit geldt niet voor coronavragen of coronavaccinaties.
Hou er rekening mee dat een voor uw besteld vaccin ook wordt gefactureerd als u niet op het spreekuur verschijnt. Het bestelde vaccin wordt niet meegegeven. De GGD staat garant voor de kwaliteit van het vaccin en is daar zelf verantwoordelijk voor tot en met het moment van toedienen.” 

Afspraak maken?   

Stuur een mail naar infectieziekten@vrln.nl met uw volledige naam, telefoonnummer, e-mailadres en over welk vaccin u vragen heeft.
Let op! Dit e-mailadres is niet voor coronavragen of coronavaccinaties

 

Meer informatie?

Kijk voor meer informatie op www.vaccinatiesopmaat.nl