GGD
Nieuws
Geplaatst op: 05-11-2021 om 19:19 uur
Laatst gewijzigd op: 04-05-2022 om 14:36 uur

Coronavirus en jouw afspraak bij de jeugdgezondheidszorg

GGD Limburg-Noord werkt volgens de maatregelen die nodig zijn in verband met het coronavirus. Afspraken met ouders, kinderen en jongeren blijven doorgaan. Alleen de vrije inloop/weegspreekuren vervallen.

Richtlijnen bezoek GGD-locatie

Als je voor een afspraak naar ons toekomt, let dan op de volgende richtlijnen:

  • Kom niet naar de GGD-locatie bij klachten: koorts, verkouden, snotterig en/of hoesten.
  • Houd minimaal 1,5 meter afstand van anderen. 
  • Heb je zelf verkoudheidsklachten (neusverkouden, loopneus, hoesten, keelpijn, zonder koorts of benauwdheidsklachten) maar je kind niet? Kijk dan of iemand anders, die geen klachten heeft, met je kind kan langskomen. Geen mogelijkheden? Blijf dan thuis en verplaats de afspraak. Dat kan via Ouderportaal of door te bellen met Team Jeugdgezondheidszorg (088-1191111).  
  • Op de GGD-locatie nemen wij ook extra maatregelen. We ontsmetten voorwerpen als deurklinken, onderzoeksmaterialen en boxen regelmatig. We vragen ouders en jongeren om bij binnenkomst de handen te desinfecteren. 

Vragen of zorgen over je kind?

We willen benadrukken dat we er nog steeds elke dag willen zijn voor het gezond opgroeien van alle kinderen die bij ons in zorg zijn. Heb je vragen of zorgen over je kind? Neem dan telefonisch contact met Team Jeugdgezondheidszorg (0-18 jaar) via: 088- 119 1111