GGD
Nieuws
Geplaatst op: 05-01-2022 om 13:16 uur
Laatst gewijzigd op: 17-01-2022 om 08:59 uur

Prikken zonder afspraak mogelijk in Venray

05 januari 2022

Op de GGD vaccinatielocatie in Venray is het vanaf donderdag 6 januari 09:00 uur voor iedereen geboren in 2003 of eerder mogelijk om zonder afspraak een extra prik (boostervaccinatie) te halen. Voorwaarde is wel dat de laatste coronavaccinatie minimaal drie maanden geleden was of dat men minimaal drie maanden geleden genezen is van een coronabesmetting. Binnenlopen zonder afspraak in Venray (adres De Voorde 40 te Oostrum) is mogelijk tussen 9.00 uur en 16.00 uur. Het kan zijn dat mensen te maken krijgen met enige wachttijd.

GGD Limburg-Noord heeft ingezet op zoveel mogelijk vaccinatiecapaciteit om half januari alle inwoners van 18 jaar en ouder van een prik te kunnen voorzien. Deze capaciteit wordt op dit moment niet meer volledig benut. Daardoor ontstaat de mogelijkheid voor zogenaamde vrije inloop in Venray. Neem uw legitimatiebewijs mee en eventueel ook het gele boekje, als u voor uw vaccinatie komt.

Wachttijd

Nu de noodzaak voor een afspraak in Venray is losgelaten kan het zijn dat er op sommige momenten op de dag drukte ontstaat. We vragen u daarom de ochtendspits en de avondspits zoveel mogelijk te mijden. Verder geven we op onze website (www.ggdlimburgnoord.nl) aan wanneer de wachttijd te hoog oploopt. Ons advies is om de website te raadplegen voordat u naar de locatie komt.