GGD
Nieuws
Geplaatst op: 16-06-2022 om 11:27 uur
Laatst gewijzigd op: 16-06-2022 om 11:39 uur

Jeugdgezondheidszorg start pilot inloopspreekuur

13 juni 2022

Wij zijn per 13 juni 2022 op deze locaties met een proef gestart waarin het voor ouders en/of verzorgers mogelijk is om zelf via ons ouderportaal een inloopafspraak te plannen. Dit om jouw kindje te wegen/meten of een korte vraag aan onze verpleegkundige te stellen. Je kunt hier zien hoe je een afspraak zelf kunt inplannen. Op een aantal van onze locaties is er op dit moment dus geen mogelijkheid tot vrij inloopspreekuur. De overige locaties zijn nog tijdens het vrije inloopspreekuur te bezoeken. 

Het planbaar weeg/ meet moment is mogelijk op de volgende locaties:

  • Bergen
  • Venlo (Craneveld)
  • Baarlo
  • Maasbree
  • Meijel
  • Panningen
  • Reuver
  • St. Odiliënberg