GGD GGD Limburg-Noord
Nieuws
Geplaatst op: 05-09-2019 om 13:17 uur
Laatst gewijzigd op: 05-09-2019 om 13:41 uur

Wil jij stoppen met roken

6 september 2019

Stoptober 2019                                

De zesde editie van Stoptober komt eraan. Stoptober geeft iedereen die wil stoppen met roken alle steun om 28 dagen niet te roken. En dat is belangrijk, want na een periode van 28 dagen niet roken, is de kans vijf keer groter dat je blijvend stopt met roken. Alle 25 GGD’en in Nederland doen mee aan Stoptober. Inschrijven kan vanaf vrijdag 6 september via de website www.stoptober.nl. Dinsdag 1 oktober start de 28 dagen niet-roken-reis.

In het kader van de Rookvrije Generatie - we willen dat kinderen rookvrij opgroeien - stimuleren wij ook onze collega's mee te doen aan deze 28 dagen niet-roken-reis.

Stoppen met roken doe je niet alleen
Voor deelnemers aan Stoptober is er een speciale gratis Stoptober-app. In deze app is te lezen wat stoppen met roken betekent voor de gezondheid. De deelnemers ontvangen dagelijks tips en kunnen lezen wat er zoal te verwachten is gedurende die 28 dagen. Via social media (Facebook, Twitter, Instagram) houden we deelnemers op de hoogte en kunnen ze ervaringen delen.  

Meer informatie
Kijk voor meer informatie op www.stoptober.nl of neem contact op met Monique Streng, afdeling Gezondheidsbevordering via 088 - 11 91 200 of m.streng@vrln.nl.