GGD
Nieuws
Geplaatst op: 13-09-2021 om 11:43 uur
Laatst gewijzigd op: 13-09-2021 om 12:05 uur

Corona gezondheidsmonitor jeugd 2021

13 september 2021

GGD Limburg-Noord meet impact van corona op gezondheid jongeren in samenwerking met middelbare scholen

Het coronavirus beheerst al meer dan een jaar onze samenleving. Ook voor jongeren heeft dit gevolgen. GGD Limburg-Noord brengt daarom de impact van corona op de gezondheid, leefstijl en het welzijn van jongeren in kaart. Dit doen wij in samenwerking met de middelbare scholen in onze regio. Het gaat om een extra meting van de Gezondheidsmonitor Jeugd: de Corona Gezondheidsmonitor Jeugd 2021.

GGD Limburg-Noord heeft afgelopen voorjaar alle middelbare scholen benaderd met de vraag of zij dit najaar een vragenlijst willen uitzetten onder hun leerlingen. De deelnemende scholen voeren het onderzoek uit in oktober 2021. In onze regio doen bijna alle middelbare scholen mee, naar verwachting zullen circa 10.000 jongeren uitgenodigd worden om deel te nemen aan het onderzoek.

 

Bekijk hier de gehele pagina voor meer informatie.