GGD
Nieuws
Geplaatst op: 11-01-2022 om 14:51 uur
Laatst gewijzigd op: 17-01-2022 om 09:02 uur

Prikken zonder afspraak nu ook in Venlo en Weert

11 januari 2022

Ook in Venlo en Weert is het voortaan mogelijk om zonder afspraak een extra prik (boostervaccinatie) te halen. Binnenlopen zonder afspraak kan in Venlo (Garnizoenweg 3 op het Kazerneterrein) vanaf woensdag 12 januari van 9.00 tot 16.00 uur. In Weert (Werthaboulevard 1) kan dit vanaf donderdag 13 januari, eveneens van 9.00 tot 16.00 uur. In Venray is vrije inloop sinds vorige week al mogelijk. Alle locaties zijn zeven dagen per week geopend. 

Alle inwoners van 18 jaar en ouder kunnen hier terecht. Voorwaarde is wel dat de laatste coronavaccinatie minimaal drie maanden geleden was of dat men minimaal drie maanden geleden genezen is van een coronabesmetting. Neem uw legitimatiebewijs mee en eventueel ook het gele boekje, als u voor uw vaccinatie komt. 

Wachttijd

Het kan zijn dat mensen op sommige momenten van de dag te maken krijgen met enige wachttijd. We vragen u daarom de ochtendspits en de avondspits zoveel mogelijk te mijden. Verder geven we op onze website aan wanneer de wachttijd te hoog oploopt.