GGD
Nieuws
Geplaatst op: 13-11-2020 om 10:07 uur
Laatst gewijzigd op: 13-11-2020 om 10:09 uur

onderzoek naar gedrag en welbevinden tijden corona

13 november, 2020

Doet u (weer) mee?

We zijn allemaal al een tijd in de ban van het nieuwe coronavirus. De overheid past regelmatig de maatregelen aan op basis van de situatie. En roept ons op om ons vooral aan de maatregelen en adviezen te houden om de verspreiding van het virus tegen te gaan. Doen we dit ook? En hoe ervaren we dat? Daarover gaat het vragenlijstonderzoek dat GGD Limburg-Noord samen met andere GGD’en uitvoert in opdracht van het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) en GGD GHOR Nederland.

Wat vindt u van de Corona maatregelen?

Doe mee! Vragenlijst corona RIVM - GGD

Meedoen kan t/m zondag 15 november.
Meer informatie over het gedragsonderzoek