GGD
Nieuws
Geplaatst op: 12-05-2021 om 15:21 uur
Laatst gewijzigd op: 12-05-2021 om 15:27 uur

Natasja van Montfoort nieuwe adjunct- directeur Publiek Gezondheid

Vanaf 1 april heeft GGD Limburg-Noord een nieuwe adjunct-directeur Publieke Gezondheid (DPG): Natasja van Montfoort. Zij volgt Henk Janssen op.

Natasja van Montfoort is als adjunct-directeur Publieke Gezondheid verantwoordelijk voor zowel GGD Limburg-Noord als voor de Geneeskundige Hulpverleningsorganisatie in de Regio (GHOR). Beide zijn onderdeel van Veiligheidsregio Limburg-Noord.

Met haar inhoudelijke kennis, ervaring en enthousiasme is ze de juiste persoon op de juiste plek. Voor Natasja zijn de GGD en GHOR bekend terrein. Hiervoor was ze werkzaam als manager bij GGD Brabant- Zuidoost.  Ze voerde hier diverse functies uit binnen de afdelingen Algemene Gezondheidszorg en Jeugdgezondheidszorg, en als plaatsvervangend DPG. Vanaf januari 2020 stond ze aan de lat als crisiscoördinator corona.

Natasja van Montfoort over haar nieuwe functie: “Ik ben heel bij dat ik als adjunct-directeur Publieke Gezondheid mijn bijdrage mag leveren aan de gezondheid van onze inwoners, in de breedste zin van het woord. Het belang van gezondheid is de afgelopen tijd door corona veel benadrukt. Gezondheid is één van de belangrijkste dingen in het leven. Hier zet ik me graag voor in. Ik kijk er naar uit om onze organisatie verder uit te laten groeien tot een toekomstbestendige organisatie. En samen met gemeenten en partners te bouwen aan de gezondste en veiligste regio.”