GGD
Nieuws
Geplaatst op: 22-07-2021 om 15:42 uur
Laatst gewijzigd op: 22-07-2021 om 15:44 uur

Lokaal callcenter COVID vaccinatie arbeidsmigranten

22 juli 2021

GGD Limburg-Noord is vanaf woensdag 21 juli gestart met een lokaal callcenter voor arbeidsmigranten voor het inplannen van een COVID-vaccinatie en voor vragen hierover. Zij kunnen bellen met het nummer 088-1190012 en worden daar te woord gestaan in het Engels, Pools of Bulgaars. In eerste instantie wordt men in het Engels aangesproken.  Afhankelijk van de gewenste taal wordt het gesprek voortgezet in het Pools of Bulgaars. Na afloop ontvangt men een afspraakbevestiging en gezondheidsverklaring in eigen taal.

Mobiele truck of reguliere weg
Arbeidsmigranten kunnen een afspraak maken voor de reguliere vaccinatielocaties of de mobiele locaties. De komende tijd wordt er op verschillende plaatsen gevaccineerd in Limburg-Noord.  Met het mobiel vaccinatiecentrum willen we de drempel tot vaccineren voor arbeidsmigranten verlagen en de vaccinatiegraad in Nederland verhogen. Alle arbeidsmigranten in de regio zijn daar welkom. Voor meer informatie houd de website van GGD Limburg-Noord in de gaten: Information on COVID-19 vaccination | GGD Limburg-Noord (ggdlimburgnoord.nl).