GGD
Nieuws
Geplaatst op: 22-07-2021 om 09:51 uur
Laatst gewijzigd op: 22-07-2021 om 14:31 uur

Vrije inloop 1e vaccinatie coronavirus

22 juli 2021

Vanaf vrijdag 23 juli kunnen personen voor hun eerste vaccinatie tegen het coronavirus zonder afspraak terecht bij de vaccinatielocatie van GGD Limburg-Noord in Blerick (Venlo). Iedere dag tussen 9 en 16 uur kan iedereen die nog geen 1e prik heeft gehad en hiervoor nog geen afspraak heeft gemaakt, terecht in Blerick. Men kan ter plekke kiezen tussen Janssen en Pfizer.

Belangrijk: de vrije inloop geldt alleen voor personen die nog geen vaccinatie hebben gehad en hiervoor nog geen afspraak heeft gemaakt. Een tweede prik op vrije inloopbasis is niet mogelijk. Direct na de vaccinatie wordt een afspraak gemaakt voor de tweede prik.  Neem voor de vaccinatie het ID-bewijs mee. Doordat er een vrije inloop is, kan het zijn dat men even moet wachten op de vaccinatie.

Op andere vaccinatielocaties van de GGD Limburg-Noord is het niet mogelijk om zonder afspraak gevaccineerd te worden. Vaccinatie op afspraak blijft in Blerick ook doorgang vinden.