GGD
Nieuws
Geplaatst op: 05-08-2021 om 11:59 uur
Laatst gewijzigd op: 05-08-2021 om 12:06 uur

GGD locatie Horst is verhuisd

9 augustus 2021

De GGD-locatie in Horst is verhuisd. Vanaf vandaag, maandag 9 augustus, bevindt de nieuwe GGD-locatie zich aan de Kranestraat 37 in Horst. Ouders en kinderen zijn van harte welkom op onze nieuwe locatie.

Natasja van Montfoort, adjunct-directeur Publiek Gezondheid: ‘Onze vorige GGD-locatie in Horst kwam te vervallen vanwege een nieuw bestemmingsplan van de verhuurder. Dit gaf ons de kans om op zoek te gaan naar een passende, toekomstbestendige locatie. We zijn heel blij deze gevonden te hebben in de nieuwe locatie aan de Kranestraat.’

Gezondheidsvragen 
Ouders en kinderen kunnen op de nieuwe locatie terecht voor al hun gezondheidsvragen. Naast de vaste contactmomenten en inloopspreekuren biedt de GGD ook advies en hulp zonder dat men fysiek naar de locatie hoeft te komen. Denk aan:

•           https://www.jouwggd.nl (anoniem chatten)
           https://www.ggdlimburgnoord.nl/ouderportaal (dossier van uw kind)
           https://www.ggdlimburgnoord.nl/ (algemene informatie)

GGD Limburg-Noord ziet in het nieuwe pand een toekomstbestendige locatie. Het gebouw is kort geleden volledig gerenoveerd. De nieuwe locatie is goed bereikbaar en heeft voldoende parkeergelegenheid. Kortom: een passende en toekomstbestendige locatie.