GGD
Nieuws
Geplaatst op: 13-01-2022 om 13:29 uur
Laatst gewijzigd op: 13-01-2022 om 13:41 uur

Boosterprik zonder afspraak vanaf 17 januari op alle locaties

13-01-2022

Wie zonder afspraak een extra prik (boostervaccinatie) tegen corona wil halen, kan vanaf maandag 17 januari ook in Roermond terecht. Binnenlopen zonder afspraak kan in Roermond (Boven de Wolfskuil 12-14) dan dagelijks van 9.00 tot 16.00 uur. Alle locaties zijn zeven dagen per week geopend. Bij onze vaccinatielocaties in Venlo, Venray en Weert is vrije inloop nu al mogelijk. Daarmee zijn alle vaccinatielocaties van GGD Limburg-Noord vanaf maandag geopend voor prikken zonder afspraak.

Iedereen van 18 jaar en ouder kan hier terecht. Voorwaarde is wel dat de laatste coronavaccinatie minimaal drie maanden geleden was of dat men minimaal drie maanden geleden genezen is van een coronabesmetting. Neem uw legitimatiebewijs mee en eventueel ook het gele boekje, als u voor uw vaccinatie komt. 

Wie al een afspraak voor vaccinatie heeft gemaakt, kan gewoon naar de afgesproken locatie gaan. Wie liever gebruik wil maken van de vrije inloop, is ook zonder afspraak welkom in onze centra. Eerder gemaakte afspraken kunnen daar meteen worden geannuleerd.