Groeigids

Heb jij vragen over de gezondheid en ontwikkeling van je kind? Het GroeiGids-platform geeft jou als ouder betrouwbare informatie. Van zwangerschap tot je kind jong volwassen is. In de app en op de website van de GroeiGids vind je antwoord op jouw vragen over gezond opgroeien en opvoeden.

De GroeiGids App

In de GroeiGids App houd je de ontwikkeling van je kind gemakkelijk bij. Zo heb je alle gegevens van je kind(eren) altijd bij de hand! In de GroeiGids App kun je een groeipad starten om de belangrijke en leuke momenten van je kind vast te leggen. Bijvoorbeeld groeicurves, vaccinaties en mijlpalen als de eerste schooldag en het behalen van een zwemdiploma. Zo volg je de groei en ontwikkeling van je kind en heb je alle gegevens altijd bij de hand. Je kunt kiezen van welke gegevens je een album wilt laten afdrukken. Een leuke herinnering voor later!

De GroeiGids Chat

Heb jij vragen over opvoeden of opgroeien en is je kind van 0 tot en met 12 jaar oud? Stel jouw vraag via de chat! Jeugdverpleegkundigen zitten klaar om jouw vraag te beantwoorden. Voordelen van de chat:

  • Makkelijk bereikbaar en anoniem
  • Snel en duidelijk antwoord op jouw vraag over je kind
  • Het kan waar en wanneer jij wilt: op je mobiel, tablet of computer

Bereikbaarheid in chat

De chat is geopend op Maandag, Dinsdag en Donderdag: van 08.30 - 20.30 uur en op 
Woensdag en Vrijdag: van 08.30 - 17.00 uur

Hoe ga ik naar de chat?

Zowel via de GroeiGids-app al de website-link staat de chat-knop direct op de overzichtspagina. Als je in de app op ‘Contact’ klikt, zie je de chatknop ook in beeld.

Naar de chat

Ouder community platform

In de GroeiGidsapp vind je nu ook een oudercommunity. In deze community kunnen ouders met kinderen van 0-18 jaar elkaar vragen stellen en ervaringen uitwisselen.