Onderzoek en cijfers

Hoe gezond zijn de inwoners van Noord- en Midden-Limburg? Welke zaken hebben invloed op gezondheid? Wat zijn de trends? Waar zitten regionale of landelijke verschillen? Om daar antwoord op te kunnen geven, doen wij onderzoek naar de gezondheidssituatie van inwoners in onze regio. Met deze informatie adviseren wij gemeenten op het gebied van welzijn en gezondheid. 

Op deze pagina verwijzen we je door naar interessante onderzoeken. Vragen? Neem gerust contact op met Team Onderzoek.

Meer informatie

Het delen van jouw mening is heel belangrijk. Het enige wat je hoeft te doen is een paar keer per jaar een online vragenlijst in te vullen. Dit duurt nooit lang en kan gemakkelijk via je computer, tablet of telefoon. Deelname is mogelijk vanaf 16 jaar. Je kunt je op ieder gewenst moment afmelden voor het panel.

Meer informatie en aanmelden

Naast de gezondheidsmonitors zijn wij betrokken bij verschillende landelijke en regionale onderzoeksprojecten. Lees hier meer over enkele van deze projecten en onze rol:

vraagteken in vergrootglas

Panelonderzoeken

Wat vind jij belangrijk als het gaat om gezondheid en veiligheid? Wat zijn jouw ervaringen met sociale en maatschappelijke ontwikkelingen? Meld je aan voor ons panel!