Ga jij de uitdaging aan? 28 dagen niet roken in oktober

1 september 2022

Stoptober is samen 28 dagen niet roken in oktober. Meedoen aan Stoptober is een van de beste beslissingen die je kunt nemen. En dit is het moment! Meld je nu aan!

Waarom Stoptober?

Elke roker weet dat stoppen met roken moeilijk is. De verslaving is sterk. Toch weten we uit onderzoek dat vrijwel elke roker graag zou willen stoppen. De vraag is alleen: wanneer? De ervaring heeft geleerd dat Stoptober rokers over de drempel helpt om een stoppoging van in elk geval 28 dagen te wagen. Uit onderzoek blijkt dat 28 dagen net lang genoeg is om te ervaren wat de positieve effecten zijn van stoppen met roken. De meeste ontwenningsverschijnselen zijn dan achter de rug.

Gratis ondersteuning

Iedereen die aan Stoptober wil meedoen, kan zich vanaf september inschrijven via de website www.stoptober.nl. Vanaf  september is ook de gratis app te downloaden die vanaf 1 oktober dagelijks steun biedt. De 28-dagen-niet-roken-reis begint op 1 oktober 2022.

Doe mee!

Meedoen aan Stoptober is meer dan 28 dagen stoppen met roken. Het betekent: steunen en gesteund worden. Wie weet inspireer jij andere rokers om mee te doen en vol te houden.

Aanmelden 

dame breekt sigaret door