Werken bij GGD Limburg-Noord

Wil jij jezelf uitdagen en echt iets betekenen voor een ander? Bij GGD Limburg-Noord draag je actief bij aan de  gezondheid van meer dan een half miljoen inwoners in Noord- en Midden-Limburg! In onderstaande video zie je wat wij voor onze inwoners betekenen.

Meer informatie zie je op YouTube: video Corporate Story GGD Limburg-Noord

GGD Limburg-Noord is in een organisatie die midden in de samenleving staat en waar je volop ruimte krijgt voor je eigen aanpak en inbreng. Jouw talenten zijn waardevol voor ons, jouw ideeën brengen ons verder. We zijn een lerende organisatie, continu in ontwikkeling en juist dat maakt het werken bij ons zo interessant.

Vacatures

GGD Limburg-Noord is onderdeel van Veiligheidsregio Limburg-Noord. Daarom verwijzen we je voor onze vacatures naar de website van Veiligheidsregio LImburg-Noord.  

Vacatureoverzicht

Meer informatie

  • Wil jij bijdragen aan de gezondheid van inwoners uit de regio Noord- en Midden-Limburg? Vandaag én morgen? 
  • Vind je het leuk om op samen te werken met verschillende samenwerkingspartners in onze regio? 
  • Werk je graag met professionele, bevlogen medewerkers?

Dan past GGD Limburg-Noord bij jou!

Wij zijn dé gezondheidsdienst van de gemeenten. Wij  werken aan het bevorderen van de gezondheid en het voorkomen van gezondheidsproblemen bij de inwoners van Noord- en Midden-Limburg.

Onze organisatie bestaat uit veel disciplines en onderdelen. We staan midden in de samenleving en bieden een dynamische werkomgeving met volop mogelijkheden om jezelf persoonlijk te ontwikkelen. Wil je meer weten over onze organisatie? ga dan naar de pagina over ons

Nieuwsgierig naar onze vacatures? Ga dan naar het Vacatureoverzicht

Arbeidsvoorwaarden

GGD Limburg-Noord maakt gebruik van de arbeidsvoorwaarden voor gemeenteambtenaren (CAR-UWO). De cao is aangevuld met lokale afspraken van de Veiligheidsregio Limburg-Noord.

Landelijke cao

Heb je vragen over de landelijke cao? Kijk dan bij de veel gestelde vragen op de website van de CAR-UWO. Heeft je vragen over de aanvullende afspraken? Neem telefonisch contact op met onze personeelsmedewerker- of adviseur of stuur een e-mail naar: [email protected].

Leuk dat je geïnteresseerd bent! Wij staan open voor studenten - mbo, hbo en wo - die bij ons willen stagelopen of afstuderen!

Je vindt regelmatig stage- en afstudeerplaatsen in ons vacatureoverzicht waarop je kunt solliciteren. Je kunt ook altijd een open sollicitatie (incl. motivatie en cv) sturen naar [email protected].

Omdat GGD Limburg-Noord onder Veiligheidsregio Limburg-Noord valt staan hier al onze vacatures.

 

 

Medewerkersverhalen

Ervaringen over werken bij de GGD