Locatie Weert verhuist naar het Sint Jans Gasthuis

3 januari 2024

Op het moment is onze GGD-locatie in Weert gesloten. We zijn namelijk druk aan het verhuizen! Gelukkig blijven we in de buurt en vind je ons binnenkort slechts een paar deuren verderop. Vanaf 15 januari kun je ons namelijk alweer bezoeken in Gebouw 2 van het Sint Jans Gasthuis op de Vogelsbleek 7 in Weert (het rode gebouw naast het ziekenhuis SJG Weert).

Tijdelijke locatie

Natasja van Montfoort, adjunct-directeur Publiek Gezondheid: “Wij zien veel voordelen in het bundelen van zorg met het ziekenhuis. We hebben er daarom voor gekozen om een tijdelijke locatie te openen in het Sint Jans Gasthuis. Dit geeft ons de mogelijkheid om op zoek te gaan naar een toekomstbestendige locatie in de gemeente Weert.”

Route tussen bestemmingen en luchtballonhuis

Zeker zijn van de juiste locatie?

De locatie van het consultatiebureau in Weert is dus slechts tijdelijk. Dat betekent dat de kans bestaat dat we binnenkort ergens anders onze deuren openen. Heb je een afspraak staan bij een consultatiebureau en wil je zeker zijn dat je je op de juiste locatie meldt? Dit kun je makkelijk zelf nagaan door op de dag van je afspraak het ouderportaal te raadplegen. Naast het inzien van je afspraken, kun je via het ouderportaal ook:

  • makkelijk afspraken wijzigen;
  • een vraag stellen aan een medewerker van onze Jeugdgezondheidszorg;
  • het groei- en vaccinatieschema zien van jouw kind (tot 12 jaar oud);
  • informatie nalezen over jouw afspraak;
  • digitaal vragenlijsten invullen.

Bezoek het ouderportaal

Gezondheidsvragen?

Naast fysieke afspraken op het consultatiebureau, kun je je gezondheidsvragen dus ook aan één van onze medewerkers voorleggen via het ouderportaal. Stel je je vraag liever anoniem? Dat kan via de chat op jouwggd.nl.

Bezoek jouwggd.nl

Route tussen bestemmingen en luchtballonhuis